Over ons

Over ICHIEVE Football Dome Limburg

ICHIEVE Football Dome is het eerste trainingscenter in Nederland waar je met de nieuwste technologie aan je ontwikkeling werkt. Door onze professionele training- stools en methoden en intensieve begeleiding is ICHIEVE de perfecte omgeving om je doelen te bereiken. Alle systemen zijn wetenschappelijk getest en de interactieve trainingsmethodes zijn gebaseerd op wedstrijd specifieke situaties om er voor te zorgen dat spelers, jong en oud, pro en amateur, hun persoonlijke doelen kunnen bereiken.

De innovaties van ICHIEVE Football Dome Limburg worden wereldwijd gebruikt gebruikt door pro- en amateurclubs voor training, revalidatie en entertainment.

Zo gebruiken spelers van topclub FC Barcelona het Circuit tijdens hun dagelijkse trainingen en kun je je scores in de ICON vergelijken met internationale top spelers zoals Ronaldo, Rooney, Ibrahimovic, Wijnaldum en Suarez

Met onder anderen de ICON, Precision Wall en het Circuit is het mogelijk om jezelf vele malen sneller te ontwikkelen dan reguliere training sessies. Zo komt men tot wel 900 balaanrakingen in 5 minuten tijd, of boots je werkelijke wedstrijdsituaties na met het Circuit. Met meer dan 10 verschillende trainingsgames op het gebied van passnauwkeurigheid, visie, kijkgedrag, balcontrole en reactie verbeter je jezelf op alle vlakken.

Bij ICHIEVE geven we je de mogelijkheid om individueel te trainen onder begeleiding met nauwe service op maat. Je kunt je training vooraf reserveren of op de aangegeven blokken binnenwandelen op een van onze locaties. Heb jij serieuze ambities en wil je wekelijks trainen bij ICHIEVE? Wordt dan ook een ICHIEVE Member en geniet van vele voordelen.

ICHIEVE Football Dome Limburg werkt volgens het 3i traingsmodel.

Interesse of vragen? Neem dan contact met ons op!