Ons team

Ons team!

Het team van ICHIEVE Football Dome Limburg bestaat uit een ervaren team van coaches die voor jou de beste ondersteuning bieden tijdens de trainingen!

Dave Schmitz

Dave Schmitz

Voetbal coach, Oprichter

Voetbal, coachen en topsport zitten bij Dave in het bloed. Door middel van zijn praktijkervaringen in zowel het amateur als betaald voetbal, en het benodigde onderwijs te hebben gevolgd, wil Dave zijn expertise en ervaring delen binnen ICHIEVE. Door zijn discipline, multifunctionele inzetbaarheid en ervaringen en zijn atletisch vermogen weet hij als geen ander wat ervoor nodig is om doelen op een zorgvuldige manier te kunnen bereiken.

Hij is van mening dat de basis voor elke voetballer gelijk is en dat iedere speler uniek is. In combinatie met de nieuwste technologie en kennis wil Dave een optimale ontwikkeling voor elke speler realiseren, zowel recreatief als professioneel.

Hij coacht zijn trainees in personal- en functional training en zorgt ook voor de nodige uitdaging binnen het voetbal. Iedereen die bereid is om uit zijn comfortzone te stappen is verzekerd van resultaat binnen ICHIEVE Football Dome Limburg!

Lets keep it a players game!

Achtergrond:
UEFA B
Sportkunde
Commercieel management
MMA Atleet

Vichy Marchena

Vichy Marchena

Voetbal coach, Oprichter

Vanaf jongs af aan is Vichy opgegroeid met de bal en heeft hier nooit afscheid van genomen. Daarnaast heeft hij zich ook volledig gefocust op het maatschappelijke vlak. Door middel van zijn werkvermogen en commitment staat Vichy voor elk individu klaar om het uiterste uit zich zelf te halen. Binnen ICHIEVE zal Vichy de persoonlijk begeleiding uitvoeren voor spelers met de maatschappelijke aspecten naast het voetbal en als voetbaltrainer actief zijn binnen ICHIEVE Football Dome Limburg.

Met zijn interesse en drive om met de nieuwste technologie aan de slag te gaan wil Vichy spelers inspireren om op een nieuwe manier te trainen en hen te helpen in hun ontwikkeling. Na het zien van de unieke innovaties en de mogelijkheid tot het verzamelen en analyseren van data, wist hij het meteen: dit hebben we nodig!

Train 2 ICHIEVE!

Achtergrond:
Coach
Voetballer

Interesse of vragen? Neem dan contact met ons op!