3i trainingsmethode

De 3i trainingsmethode

De 3i trainingsmethode van ICHIEVE Football Dome Limburg is ontwikkeld om het beste uit individuele spelers te halen om optimaal te presteren binnen het team en bestaat uit de volgende 3 elementen:

Innovatie

Wij geloven in de kracht van de functionele innovaties. Onze innovaties zijn wetenschappelijk getest, bieden mogelijkheden die niet bij reguliere lessen mogelijk zijn én triggeren spelers om meer traingingsuren te maken!

Individueel 

Het individu staat bij ons centraal. Ondanks dat je met meer dan 1 speler op het veld staat vinden wij dat elk individu anders is en op een persoonlijke en onderscheidende manier hoort te trainen. Dit betekend dat we op maat gemaakte schema’s maken aan de hand van de gestelde doelen.

Intensief

Bij ICHIEVE Football Dome Limburg hebben we de meest unieke producten die naast functioneel ook een hoge dosis aan entertainment met zich meebrengen. Fun komt op de 2e plaats naast performance, waardoor wij de intensiteit van trainingen belangrijk vinden. Dit betekend dat we voor een hoge intesiteit gaan als het gaat om het hard werken tijdens je training en frequent volgen van trainingen. Daarnaast verzorgen wij een intensieve begeleiding waardoor je er nooit alleen voor staat!

Interesse of vragen? Neem dan contact met ons op!